Csapatépítő

ami tényleg összekovácsol

Élményalapú főzős és fermentálós programok cégeknek

Mi az a Gasztroterem?

Kreatív, ínycsiklandó, fermentált, kemencés, kovászos, kézzel formázott, vidám…

Közösen alkotni – közösen falatozni – közösen nevetni

A GasztroTeremben minden adott egy igazán emlékezetes céges csapatépítő programhoz Budapesten:

közös főzés vagy sütés profi vezetéssel

kézzel fogható eredmény, amit együtt hoztok létre

laza hangulat, ízek, illatok, közös asztal

egyedi igényekhez igazított tematikus élmények

budapesti helyszín, teljes vendéglátással

kitelepülés is kérhető – akár a saját irodátokba is

Programjaink:

Válogassatok csapatotokhoz illő programjaink közül!

Személyre szabható, élményalapú csapatépítő programjainkat úgy állítottuk össze, hogy minden társaság megtalálja a hozzá legjobban illő formát – legyen szó aktív, közös alkotásról vagy egy nyugodt, ültetett vacsoráról.

A legjobb? Semmit nem kell szerveznetek.
Mi visszük a kemencét, a kovászt, a recepteket – és a jó hangulatot is.

Böngésszétek végig a programokat, vagy kérjetek tőlünk egyedi ajánlatot – örömmel megszervezzük nektek a legízesebb céges élményt!

Kovászos pizza élményworkshop

avagy csapatépítő, ahol a kreativitásé (és a kemencéé) a főszerep

Ha létezik tökéletes céges csapatépítő program, ami egyszerre interaktív, kreatív, szórakoztató és finom, akkor ez az!

A kovászos pizza workshopon minden résztvevő saját tésztával, saját feltétekkel dolgozik – mindenki ízlése szerint alkothat, és nincs két egyforma végeredmény.
Sőt, ha szeretnétek, akár egy játékos pizza versenyt is tarthatunk: kié lesz a legszebb, legextrább vagy legkreatívabb pizza a csapatból?

🧑‍🍳Mit tartalmaz a program?

A program hossza: kb. 2-2,5 óra

Létszám: maximum 15 fő

💥Extra lehetőségek:

Igény szerint alkoholos italok, desszert kitelepülés is kérhető (igen, visszük a kemencét is!).
Ez esetben a helyszín adottságaitól függően nagyobb létszám is lehetséges, az időtartam pedig ennek függvényében változik.

Kovászos kenyér workshop

avagy a csapatépítő, ami megtanít kenyeret sütni – szó szerint

Ha egy igazán tartalmas, mégis oldott hangulatú céges programot kerestek, ahol a résztvevők nemcsak jól érzik magukat, hanem új tudással és sikerélményekkel térnek haza – akkor ez a ti workshopotok.

A kovászos kenyér sütés nemcsak a gasztronómia egyik legszebb ága, hanem tökéletes csapatépítő alapanyag: figyelmet, türelmet és kreativitást igényel – és minden mozzanata tanít valamire.

💫Mi történik a programon?

A program hossza: kb. 4-4,5 óra

Létszám: maximum 12 fő

💥Extra lehetőségek:

igény szerint alkoholos italok, desszert kitelepülés is kérhető (igen, visszük a kemencét is!).
Ez esetben a helyszín adottságaitól függően nagyobb létszám is lehetséges, az időtartam pedig ennek függvényében változik.

Fermentált ital workshop

az egészségtudatos csapatépítő, ami trendi is, finom is

Probiotikumok, emésztéstámogatás, bélflóra, immunerősítés – ezek ma már nemcsak dietetikus szavak, hanem mindannyiunk hétköznapi valósága.
Ez a workshop a modern egészségtudatosság és az ízélmény találkozása: könnyed, mégis hasznos, és pont annyira kreatív, mint amennyire finom.

A fermentált ital workshopunkon nemcsak kóstolhattok, hanem saját italokat is alkothattok, amiket otthon folytatva újra és újra el tudtok majd készíteni.

🍸Mi történik a programon?

A program hossza: kb. 2,5-3 óra

Létszám: maximum 14 fő

💥Extra lehetőségek:

Igény szerint alkoholos italok, falatkák, desszert lehetőség DIY címkézésre, ha ajándékba adnátok kitelepülés opció (egészségnap, irodai programként is tökéletes)!
Ez esetben a helyszín adottságaitól függően nagyobb létszám is lehetséges, az időtartam pedig ennek függvényében változik.

Koktél & ferment party

a kreatív koktélparti, egy kis varázslattal

Ha a csapatod inkább egy lazább, bulisabb programra vágyik, de nem szeretne lemondani a minőségről és a kreativitásról sem, akkor ez lesz a kedvencetek.

Ez a workshop olyan, mint egy DIY koktélparti – csak közben tanultok is egy keveset az ízekről, fermentálásról és arról, hogyan lesz egy ital egyszerre különleges és tudatos.

Ez a program tökéletes lezárása egy tréningnapnak, vagy akár esti csapatépítőként is működik, ha inkább lazításra és élményre vágytok.

🍸Mi történik a programon?

A program hossza: kb. 2,5-3 óra

Létszám: maximum 14 fő

💥Extra lehetőségek:

Vendégváró snackek, sós ropogtatnivalók, tapas jellegű falatok lehetőség DIY címkézésre, ha ajándékba adnátok kitelepülés opció (egészségnap, irodai programként is tökéletes)!
Ez esetben a helyszín adottságaitól függően nagyobb létszám is lehetséges, az időtartam pedig ennek függvényében változik.

Kence Party – sütés & falatozás

kovászos kenyér, házi kencék, terülj-terülj asztalkám – és ti vagytok a séfek

Nincs is jobb, mint a frissen sült kovászos kenyér illata, igaz?
Most képzeljétek ezt el egy közös sütéssel, illatos kencékkel és egy jóízű, lazulós falatozással megkoronázva.

A Kence Party a leglazább, legízletesebb élményprogramunk, ahol nincs verseny, nincs tanóra – csak örömfőzés, közös asztal és sok mosoly.

Mi történik a programon?

A program hossza: kb. 2,5-3 óra

Létszám: maximum 14-15 fő

💥Extra lehetőségek:

Igény szerint alkoholos italok, desszert kitelepülés is kérhető (igen, visszük a kemencét is!).
Ez esetben a helyszín adottságaitól függően nagyobb létszám is lehetséges, az időtartam pedig ennek függvényében változik.

Ünnepi kovászos bejgli élményworkshop

avagy a csapatépítő, ami illatokban, ízekben és hangulatban is ünnepi

Hangolódjatok az ünnepekre közösen – illatokkal, ízekkel, nevetéssel és egy csipetnyi varázslattal.

A kovászos bejgli workshop tökéletes céges program az év végi időszakra: nemcsak közös élmény, de kézzel készített gasztroajándék is születik belőle.

Ez a workshop egyszerre laza, kreatív és ünnepi, miközben tanultok is valami újat: mitől lesz jó egy bejgli, hogyan lehet kovászból dolgozni, hogyan formázzuk szépen – és hogyan válik egy egyszerű süteményből valódi alkotás.

Mi történik a programon?

A program hossza: kb. 3-3,5 óra

Létszám: maximum 12 fő

Főzőestek privátséfünkkel

a közös vacsora, amit együtt főztök meg

Ha nem csak leülni szeretnétek egy vacsorához, hanem magatok is részt vennétek az elkészítésében, ez a program nektek szól.

Egy laza, mégis ízig-vérig gasztronómiai élmény, ahol privátséfünk vezetésével együtt főzitek meg a háromfogásos menüt – nevetve, kóstolva, sztorizva.

Mexikói ízutazás, spanyol tapas-est, hamburgerköltemények vagy valami teljesen egyedi menüsor?

Csak a fantáziátok szab határt – mi megvalósítjuk.

Mit tartalmaz a program?

🥂 Frissítők & opciók:
👨‍🍳 Személyre szabott menüsor

Ez a program tökéletes választás, ha:

A program hossza: kb. 4-5 óra

Létszám: maximum 12 fő

Ültetett vacsora

ahol főszerepben a vacsora és ti vagytok a vendégek

Privát környezet, személyre szabott menüsor, figyelmes kiszolgálás.

Akár céges vacsora, projektzáró rendezvény- ha egy meghitt, nyugodt és színvonalas helyszínt kerestek, a GasztroTeremben jó kezekben lesztek.

Privátséfünk egy háromfogásos menüt készít el nektek a látványkonyhánkban, amit az alkalomhoz méltón tálalunk – így ti teljesen az élményre, egymásra és az ízekre koncentrálhattok.

Mit tartalmaz a program?

👨‍🍳 Privátséf által készített 3 fogásos ebéd vagy vacsora
🥂 Frissítők & italcsomagok:
💡 Speciális igényekre szabva

A GasztroTerem tökéletes választás, ha:

Mini élményprgramok

rövidebb, lazább, kötetlenebb programok – ha csak egy kis közös élményre vágytok

Nem minden csapatépítőnek kell órákig tartania (vagy vagyonba kerülnie) ahhoz, hogy emlékezetes legyen.

Mini élményprogramjaink kifejezetten kisebb költségvetéssel, rövidebb időkeretre lettek tervezve – de a GasztroTerem-hangulatból semmit sem engedünk.

Laza falatozás, kóstoló, közös alkotás vagy csak egy jóízű reggeli – tökéletes választás meeting utánra, céges brunchhoz vagy évzáró beszélgetés mellé.

Milyen mini programjaink vannak?

🥐 Kovászos Reggeli Klub

Könnyed, frissítő program munka előtt vagy után:

A program hossza: kb. 2 óra

Létszám: maximum 14 fő

🍹 After Work Mini Ferment Party

Közös lazítás a nap végén – kombucha kóstoló, gyors fermentálás bemutató, könnyű falatkák.

A program hossza: kb. 2 óra

Létszám: maximum 14 fő

🥪 Fermentált Brunch Élmény

Friss kenyér, fermentált ital, kovászos péksütemények és lassú, nyugodt hangulat.

Tökéletes „slow food” típusú csapatépítés – beszélgetős, ízes, természetes.

A program hossza: kb. 2 óra
Létszám: maximum 14 fő

Tökéletes választás, ha:

Visszajelzések

Hogyan működik?

Rátok szabjuk az élményt – és levesszük a szervezést a vállatokról

1.

Ti kiválasztjátok a programot

2.

Mi küldünk ajánlatot / időpontot egyeztetünk

3.

Mi biztosítjuk a helyszínt, alapanyagokat, eszközöket

4.

Ti megérkeztek – és alkottok, esztek, nevettek

Helyszín

A GasztroTerem Újpest szívében vagy igény szerint kitelepülés.

Készen álltok egy igazán különleges csapatépítésre?

Írjatok, és mi segítünk összeállítani a tökéletes programot!